NO TE CRUCES DE BRAZOS, HAZ TU DENUNCIA !!

SI QUIERES HACER UNA DENUNCIA CONTACTA POR MAIL A: SALVEMANDRATXPLATAFORMA@GMAIL.COM

ENVIANOS EL MATERIAL QUE TENGAS Y LO PUBLICAREMOS.


jueves, 31 de marzo de 2011

Els marges de Ca'n Borras a Televisio de Mallorca [M]





4 comentarios:

Anónimo dijo...

I diu ell..."desde entonces està parada esta obra...",a si??? I què hi fan ara a s'obra? Jugen a truc?? Saps si estassin més a damunt del que hauríen d'estar en temes d'urbanisme,estaríen més asebentats del que passa a aquest municipi;però a vegades,i són moltes,no els hi convé.

Anónimo dijo...

Bé.I ara? Els marges quedaran destruïts i el mal fet. Les obres aturades, una de dues, hi resten les construccions començades o l'Ajuntament al cap d'un temps dóna llicències o hi deixa construir sense permís. Tant si algú denuncia o no, al final l'infractor se surt amb la seva (pagant sanció o no)o se queda el ciment i els totxos posats com si fossin les restes d'una guerra.

Unknown dijo...

"desde entonces està parada esta obra...", i quan s'havia produït la denúncia per instància de part? Dos o tres mesos abans? I per què no s'actuà d'ofici? Com va l'expedient de disciplina que ha de conduir al restabliment de la legalitat, s'ha incoat, al menys, o només n'han obert un de sancionador? No hi ha cap agent polític al municipi amb representació que s'encarregui de denunciar aquest mal funcionament d'Urbanisme?
Ànims i coratge bons andritxols!
Salutacions des d'Artà,

G. Caldentey
I.Verds d'Artà
(http://verds-esquerra.blogspot.com)

PLATAFORMA SALVEM ANDRATX dijo...

Gracies pel comentari i per les qüestions... Tambe nosaltres ens les feim...

Aqui, a Andratx, les coses van com van, i poca gent hi vol ficar el nas... Tan sols per aixo, ja fa mala olor. Es una llastima l'herencia que estam deixant a les generacions futures, i el pitjor es que a la gran majoria, tant li val una cosa com l'altra, que es el que mes escarrufa...

Gracies un cop mes, i gracies pel recolsament!!